Over Harvest Academy

Harvest Academy ondersteunt individuen, teams en organisaties die klaar zijn voor de volgende stap. Die willen groeien en het volledige potentieel uit zichzelf willen halen.

Wordt je door ons getraind, dan leer je veel over jezelf en de impact die je kunt maken. Als leider, begeleider of professional. Wij ontlokken wat jou drijft, definiëren wat je wilt bereiken en reiken je krachtige praktische vaardigheden aan om je doelen te realiseren.

Onze trainers

De aan Harvest Academy verbonden coaches en trainers zijn uit bijzonder hout gesneden. Naast een gedegen opleiding, certificering en veel praktijkervaring, beschikken zij over vaardigheden die jou echt in beweging zullen brengen. Zij zenden niet alleen, maar begeleiden jou gedurende jouw groeiproces.

Al onze trainingsprogramma’s bevatten een duidelijke leidraad, waarbinnen onze trainers de ruimte hebben om een individu of groep de aandacht of lesstof te geven die op dat moment voor het allerbeste groeiresultaat zorgt. Dat is de kracht en de kwaliteit waar Harvest Academy voor staat.

Founder: Arjen Brokking

“Het is bijzonder en waardevol om te ervaren welke impact zelfinzicht en zelfsturing heeft op je algehele functioneren. Zowel zakelijk als privé”.

Arjen was 10 jaar lang eigenaar van een succesvolle onderneming in de juridische sector en een aantal jaren CEO van een groot productiebedrijf. Door intensieve training leerde hij de kracht van persoonlijk leiderschap kennen.

Vaak miste hij echter de concrete vertaling naar verschillende praktijksituaties. Hoe vertaal je nieuwe inzichten naar meer impact binnen een organisatie en betere bedrijfsresultaten?

Vanuit zijn passie om te bouwen aan iets dat anderen verder brengt, heeft hij een team van specialisten samengebracht en zijn zij aan de slag gegaan. Het resultaat laten wij u graag zelf ervaren.

Arjen Brokking

Waardevolle inzichten en praktisch toepasbaar

Binnen Harvest Academy staan verrijkende, motiverende en vooral praktisch toepasbare trainingen centraal. Wij bieden trainingen en coachingsessies die verder gaan dan theorieën en modellen. De focus binnen elk leertraject is gericht op het verkrijgen van waardevolle inzichten en zelfsturing, gecombineerd met krachtige praktische vaardigheden voor in de dagelijkse praktijk. Tijdens deze trainingen dagen wij professionals, teamhoofden, managers en directieleden uit om uit hun comfortzone te stappen, te groeien en meer impact te maken. Wij hebben de overtuiging dat persoonlijke groei direct samenhangt met zakelijk en persoonlijk succes!

Co-founder en hoofdtrainer: Selen Bernink-Balci

“Met Harvest Academy heb ik de ambitie om professionals te begeleiden om hun potentieel optimaal te benutten. Centraal in mijn werk is het transformeren van uitdagingen in kansen.”

Selen ontwikkelt en geeft trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap, conflicthantering, effectieve communicatie, teamdynamiek en onderhandelen. Selen herkent de dilemma’s waar professionals en organisaties tegenaan lopen. Met een constructieve combinatie van leren, beleven en doen worden waardevolle nieuwe inzichten verkregen. De competenties en vaardigheden die mensen al hebben zijn daarbij altijd het uitgangspunt.

Als gecertificeerd mediator richt zij zich op business mediations en begeleidt zij onderhandelingen en processen bij zeer uiteenlopende zakelijke kwesties in het bedrijfsleven.

“Waar anderen problemen zien, zie ik kansen en ik heb geleerd om tegenslag te gebruiken om de fundering te verstevigen. Ook in tijden van weerstand, impasse en crisis. In de trainingen vind ik het daarom belangrijk om stil te staan bij persoonlijke thema’s. Ik geloof dat we alleen betekenisvol kunnen toepassen wat we echt begrijpen en waar we ons betrokken bij voelen. Daar is nieuwsgierigheid en moed voor nodig.”

Selen heeft als doel om professionals de kennis en praktische tools aan te reiken om hun volgende stap te kunnen maken en hun impact te vergroten.

Om te groeien moet je werken met wat je hebt en met wat je kunt beïnvloeden. Harvest Academy faciliteert dit proces en reikt de handvatten aan om het geleerde direct toe te passen op de werkvloer. Een goede borging hiervan vergroot de impact van de leertrajecten.

Plan jouw groeigesprek!

Groei is een keuze. Wij geloven in een aanpak die jou mentaal sterker en bewust vaardiger maakt. Weten of onze aanpakt past bij jou, neem gerust contact met ons op.