Over Harvest Academy

Harvest Academy is voor individuen, teams en organisaties die klaar zijn voor de volgende stap. Voor mensen die willen groeien en het volledige potentieel uit zichzelf willen halen. Wij zijn er voor iedereen die zijn of haar kwaliteiten wil oogsten en meer impact wil maken.

Een training bij Harvest Academy maakt je kundiger en meer bedreven. Je leert de belemmerende effecten van onbegrip, inefficiënte communicatie en weerstand te doorzien en te verbeteren. Je krijgt besef over welke invloed je onbewust zelf uitoefent en hoe je hier vanuit bewustzijn meer sturing aan kunt gegeven.

Wij leren je veel over jezelf en de impact die je kunt maken als leider, begeleider of professional. Wij ontlokken wat jou drijft, definiëren wat je wilt bereiken en reiken jou krachtige praktische vaardigheden aan om je doelen te realiseren.

Onze trainers

De aan Harvest Academy gelieerde coaches en trainers zijn uit bijzonder hout gesneden. Naast de juiste opleidingen en veel praktijkervaring, bevatten zij de technieken die jou in beweging zullen brengen. Zij zenden niet alleen, maar begeleiden jou gedurende jouw groeiproces.

Al onze trainingsprogramma’s bevatten een duidelijke leidraad, waarbinnen onze trainers de ruimte hebben om een individu of groep de aandacht of lesstof te geven die op dat moment voor het allerbeste groeiresultaat zorgt. Dat is de kracht en de kwaliteit waar Harvest Academy voor staat.

Founder: Arjen Brokking

Na 10 jaar te hebben gebouwd aan een eigen, succesvolle onderneming en 2,5 jaar CEO te zijn van een groot productiebedrijf, ontdekte ik door intensieve training hoe persoonlijk leiderschap kan worden verstevigd. Het was bijzonder leerzaam en waardevol om te ervaren welke impact zelfkennis en zelfsturing heeft op zowel mijn innerlijke tevredenheid als op de relatie met de mensen om mij heen.

Wat ik in deze trainingen echter miste was de concrete vertaling naar verschillende praktijksituaties. Hoe maak ik met deze inzichten nu impact binnen een organisatie en realiseer ik betere bedrijfsresultaten?

Omdat ik een passie heb om te bouwen aan iets dat anderen verder brengt, besloot ik deze verdiepingsslag te maken en ben ik met een team van specialisten aan de slag gegaan. Hieruit ontstond Harvest Academy.

Arjen Brokking

Waardevolle inzichten en praktisch toepasbaar

Binnen Harvest Academy staan verrijkende, motiverende en vooral praktisch toepasbare trainingen centraal. Wij bieden trainingen en coachingsessies die verder gaan dan theorieën en modellen. De focus binnen elk leertraject is gericht op het verkrijgen van waardevolle inzichten en zelfsturing, gecombineerd met krachtige praktische vaardigheden voor in de dagelijkse praktijk. Tijdens deze trainingen dagen wij professionals, teamhoofden, managers en directieleden uit om uit hun comfortzone te stappen, te groeien en meer impact te maken. Wij hebben de overtuiging dat persoonlijke groei direct samenhangt met zakelijk en persoonlijk succes!

Co-founder en hoofdtrainer: Selen Bernink-Balci

Met Harvest Academy heb ik de ambitie om professionals te begeleiden om hun potentieel optimaal te benutten. Centraal in mijn werk is het transformeren van uitdagingen in kansen.

Ik ontwikkel en geef trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap, conflicthantering, effectieve communicatie, teamdynamiek en onderhandelen. Ik herken de dilemma’s waar professionals en organisaties tegenaan lopen. Met een constructieve combinatie van leren, beleven en doen worden waardevolle nieuwe inzichten verkregen. De competenties en vaardigheden die mensen al hebben zijn daarbij altijd het uitgangspunt.

Als gecertificeerd mediator richt ik me op business mediations en begeleid ik onderhandelingen en procesbegeleiding bij zeer uiteenlopende zakelijke kwesties in het bedrijfsleven.

Waar anderen problemen zien, zie ik kansen en ik heb geleerd om tegenslag te gebruiken om de fundering te verstevigen. Ook in tijden van weerstand, impasse en crisis. In de trainingen vind ik het daarom belangrijk om stil te staan bij persoonlijke thema’s. Ik geloof dat we alleen betekenisvol kunnen toepassen wat we echt begrijpen en waar we ons betrokken bij voelen. Daar is nieuwsgierigheid en moed voor nodig.

Het is mijn doel als hoofdtrainer en co-founder van Harvest Academy om professionals de kennis en praktische tools aan te reiken om succesvol leiding te geven in organisaties.

Om te groeien moet je werken met wat je hebt en met wat je kunt beïnvloeden.

Bij Harvest Academy reiken we handvatten aan om het geleerde direct toe te passen op de werkvloer. Een goede borging hiervan vergroot de impact van de leertrajecten.

Plan jouw groeigesprek!

Groei is een keuze. Wij geloven in een aanpak die jou mentaal sterker en bewust vaardiger maakt. Weten of onze aanpakt past bij jou, neem gerust contact met ons op.