Coaching

Anders kijken naar dezelfde situatie.

 

Soms heb je behoefte om je koers eens onder de loep te nemen. Om antwoorden te vinden op thema’s die je bezighouden, om nieuwe inspiratie op te doen. Coaching is dan een krachtige vorm van begeleiding. Je krijgt inzicht in hoe jij de ideeën die jij werkelijk belangrijk vindt kunt vormgeven. Je leert denken in uitdagingen en je wordt inventiever in het bedenken van oplossingen. Je ontdekt mogelijk verrassende talenten van jezelf en anderen.

Vergroot je zelfbewustzijn
De eerste stap in ieder traject is ‘stilstaan en reflectie’. Samen met onze coaches ga je de diepte in. Wat beweegt jou? Hoe acteer je nu? Waar wil je naartoe? Wat is helpend hierbij? Wat werkt als een rem? Ook onderliggende vragen en emoties komen aan de orde. Door te ‘graven’ ontdek je meer over jezelf. Je krijgt nieuwe perspectieven, je kunt situaties beter doorzien. Je groeit.

 

Persoonlijk of als groep ga je een intensief leerproces aan, waarbij anders leren denken en anders leren kijken naar jezelf en je omgeving vaste ingrediënten zijn. Onze ervaren coaches stellen de juiste, verhelderende vragen. Zij motiveren, prikkelen, houden een spiegel voor. Daarnaast brengen zij waardevolle vaardigheden bij die direct in de eigen (werk)context toepasbaar zijn.

Onze visie en werkwijze

Wij geloven dat zelfsturing gecombineerd met praktische en relevante vaardigheden resulteren in duurzame groei. Op basis van het leerdoel stellen jij en jouw coach samen de leerweg vast. Hierin kunnen we gebruik maken verhelderende oefeningen en uitleg van relevante wetenschappelijke inzichten. Coaching van Harvest Academy geeft je nieuwe inzichten en heldere blik op jouw toekomst.

 

De coachingsvorm die bij jou past!
Wij bieden persoonlijke coaching, executive coaching, managementcoaching, coaching op de werkplek, loopbaancoaching en teamcoaching. De trajecten worden geheel afgestemd op jouw behoeften. Wij helpen graag bij het helder krijgen en/of aanscherpen van de leerdoelen.

Mogelijke leerdoelen zijn:

  • Ik wil mijn persoonlijke kracht en zichtbaarheid vergroten
  • Ik wil meer leren handelen vanuit lef en integriteit
  • Ik wil meer inzicht hebben in actie-reactiepatronen en het effect van keuzes
  • Ik wil erachter komen wat mij echt beweegt, waar ik warm voor loop
  • Wij willen als team onze daadkracht en energie vergroten
  • Wij willen als team beter met elkaar samenwerken

 

Voor meer informatie over onze coachingstrajecten of een oriëntatiegesprek, neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Ons Aanbod

‘Professioneel, vriendelijk en motiverend. Meerdaagse goed verzorgd’

 

 

– ABN Amro

‘De training teamdynamiek zat vol eyeopeners, een aanrader’

 

 

– Corinne Dijksma

‘Leer jezelf begrijpen, dan ontstaat er meer ruimte voor anderen. Dank hiervoor.’

 

– Carsten Rijneveld, COO

Plan jouw groeigesprek!

 

Groei is een keuze. Wij geloven in een aanpak die jou mentaal sterker en bewust vaardig maakt. Weten of onze aanpak past bij jou, neem gerust contact met ons op.

Sectie-einde

Schrijf je hieronder in voor onze updates