TrudyCoach

Elk mens en elke organisatie heeft zijn eigen vraagstukken, aan mij de uitdagende taak om telkens weer een passende ontwikkelstrategie te leveren. Bij mij kan je terecht voor:

 • individuele coaching.
 • organisatieopstellingen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag de kosteloze intake aan!

Liever telefonisch contact? Bel 085 – 13 01 672 >

Introductie

Mijn naam is Trudy en ik werk met organisaties en haar mensen aan groei en ontwikkeling. Elk mens en elke organisatie heeft zijn eigen vraagstukken, aan mij de uitdagende taak om telkens weer een passende ontwikkelstrategie te leveren. Ik heb me ontwikkeld tot een gerespecteerd coach, adviseur en gesprekspartner. Ik geloof dat problemen voornamelijk oplossingen bieden. Dit inzicht geeft vaak direct ademruimte.

Mijn klanten geven aan dat het ontzettend waardevol en helpend is om iemand van buitenaf te betrekken bij steeds terugkerende problemen en vraagstukken. Iemand die geen belang heeft bij welke positie in het bedrijf dan ook, maar wel betrokken is en meedenkt, adviseert en begeleidt.

Specialisaties

 • Coaching gericht op betekenis en zingeving
 • Senior Human Being Management-coach en docent
 • Systeemdynamieken
 • Bokscoaching

Ervaringen

Organisaties en haar mensen stimuleren tot het nemen van autonome verantwoordelijkheid en verschillen tussen mensen gebruiken om het geheel te versterken. Dat is mijn doel.

 • 37 jaar levenservaring.
 • 14 jaar coachervaring.
 • meer dan 175 coachtrajecten begeleid.

Informatie

Ben je op zoekt naar een ‘critical friend’, iemand die jou de vragen stelt die je ècht verder brengen? Ik bied een veilige omgeving, waarin alles besproken kan worden. Dit geeft rust en ruimte om te zien wat onzichtbaar was, maar wel invloed heeft op hoe je het leven ziet en ervaart.

Thema’s die aan bod komen zijn:

 • Hoe creëer ik meer inzicht en zelfsturing?
 • Hoe kan ik mijn talenten als persoon en professional inzichtelijk maken om zo door te groeien?
 • Hoe benut ik optimaal het aanwezige talent en potentieel van de mensen in mijn organisatie?
 • Hoe kunnen we als team een conflicten oplossen?

Na een kosteloze intake spreken wij de vervolgsessies af.  Momenteel gebruiken wij hiervoor Skype, Facetime of de telefoon. Wanneer de maatschappelijk situatie het toelaat kunnen de sessies face-to-face plaatsvinden.

Aanpak

Ik help je te ontdekken wat je drijft in wat je doet (en niet doet) en te onderscheiden wat echt belangrijk voor je is. Open en discreet. Alles kan op tafel. Overal is een weg in. Met inzicht, geen persoonlijk advies maar advies over je persoon. Niet sparren maar spiegelen. Niet altijd comfortabel, wel verhelderend.

Daarnaast werk ik met methodieken die zicht geven op wat zich afspeelt onder de waterlijn; dat wat onzichtbaar is, maar wel veel invloed heeft. De Human Being Management-filosofie is zo’n methodiek, het legt de aansturing -de natuur- van de mens bloot door de Analytical Competence Tool (ACT). Deze tool meet in slechts vijftien minuten het effect van natuurlijke en aangeleerde competenties van het individu en het team.

Lees meer

Kijk anders naar jezelf en naar je omgeving! Ga met mij het gesprek aan.

Coachingsvormen

Alle coachingsvormen zijn digitaal of per telefoon te volgen. Je kunt bij mij terecht voor:

1. Individuele coaching

Ik zie coaching als essentieel middel om wat je doet en hoe je leeft, meer diepgang en waarde te geven. Heb je de ambitie om persoonlijk te groeien? Laten we dit proces dan samen activeren. Je bent van harte welkom met al je (levens)vragen. Wellicht dat jij dit ook herkent:

 • Je loopt vaak tegen dezelfde problemen aan.
 • Je vraagt je af wat jouw talent is.
 • Je vraagt je regelmatig af: ‘is dit het nou…?’
Lees meer

2. Organisatieopstellingen

Als leidinggevende van een team of organisatie kom je ongetwijfeld verschillende groei-uitdagingen tegen die vaak resulteren in een natuurlijke vorm van groei en ontwikkeling. Maar wat doe je als er wildgroei ontstaat en je even niet meer weet wat de volgende juiste stap is? Je kunt bij mij terecht met diverse organisatie- en team vraagstukken:

 • Wat heb ik als organisatie voor opties wanneer beoogde resultaten niet meer behaald worden omdat iets of iemand steeds vastloopt?
 • Hoe pak ik het aan als het tijd is om van iets of iemand afscheid te nemen of als er een conflict is ontstaan waar we intern niet meer uitkomen?
 • Hoe benut ik optimaal het aanwezige talent en potentieel van de mensen in mijn organisatie?

De trainers van Harvest Academy

De aan Harvest Academy gelieerde coaches en trainers zijn uit bijzonder hout gesneden. Naast de juiste opleidingen en veel praktijkervaring, bevatten zij de technieken die jou in beweging zullen brengen. Zij zenden niet alleen, maar begeleiden jou gedurende jouw groeiproces.

Al onze programma’s en methodes bevatten een duidelijke leidraad, waarbinnen onze professionals de ruimte hebben om een individu of groep de aandacht of lesstof te geven die op dat moment voor het allerbeste groeiresultaat zorgt. Dat is de kracht en de kwaliteit waar Harvest Academy voor staat.

Neem contact met mij op!

Harvest Academy hanteert een unieke aanpak die jou mentaal sterker en bewust vaardiger maakt. Weten of deze aanpakt past bij jou, neem gerust contact met mij op.