RebekkaTrainer en coach

Ik begeleid professionals, leidinggevenden en teams op vraagstukken over zingeving, communicatie, (persoonlijk) leiderschap en samenwerken.Bij mij kan je terecht voor:

 • Persoonlijke coaching.
 • Teamcoaching.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag de kosteloze intake aan!

Liever telefonisch contact? Bel 085 – 13 01 672 >

Introductie

Ik ben Rebekka en heb een enorme passie voor mensen en hun ontwikkeling. Vanuit deze fascinatie werk ik als coach, trainer en ontwikkelaar van leiderschapsprogramma’s. Waarom doe je wat je doet? Waar komt je gedrag vandaan? En wat is de impact van dit gedrag op anderen? Dat zijn vragen die bij mij altijd centraal staan. Ik begeleid professionals met het vergroten van zelfinzicht, autonomie en authenticiteit. Dat is wat mij betreft de basis voor stevig persoonlijk leiderschap. En dat helpt je óók in het succesvol samenwerken met anderen.

Specialisaties

 • Persoonlijk leiderschap
 • Zingeving
 • Authenticiteit
 • Samenwerken en communicatie
 • Balans en energiemanagement
 • Loopbaancoaching

Ervaringen

Van origine ben ik gedragswetenschapper en ik heb een theateropleiding gevolgd. In beide opleidingen stond de ander in beweging brengen centraal. ‘In de ogen van de ander ontmoet je jezelf’, aldus de filosoof Emmanuel Levinas. De ander is als een spiegel voor ons. Maar die bekijken we met onze eigen gekleurde bril en vanuit onze eigen overtuigingen. Door te onderzoeken wat de ander in ons beweegt en hoe je verbonden bent met de ander leer je meer over jezelf.

De afgelopen twaalf jaar heb ik me ruime ervaring opgebouwd als coach en trainer en heb ik gewerkt voor grote retailers en financiële dienstverleners. Daar heb ik traineeships en leiderschapsprogramma’s ontwikkeld en begeleid.

Ik ben opgeleid bij onder andere Phoenix Opleidingen en de Coaching Academy International. In mijn coachgesprekken en trainingen maak ik dankbaar gebruik van verschillende theorieën en zienswijze; zoals Voice Dialogue, Systemisch werken (opstellingen), Transactionele Analyse, NLP en Deep Democracy.

Kijk anders naar jezelf en naar je omgeving! Ga met mij het gesprek aan.

Informatie

De meeste van mijn klanten zijn hoogopgeleide professionals in de commerciële dienstverlening. Dit zijn zowel specialisten als leidinggevenden en zowel starters als ervaren mensen. Wat zij gemeen hebben is dat ze bereid zijn om naar zichzelf te kijken en graag een spade dieper gaan in hun zelfonderzoek. Dit zelfonderzoek maakt de weg vrij voor autonome keuzes.

Thema’s die aan bod komen zijn:

 • Persoonlijke effectiviteit – Hoe haal ik het beste uit mezelf en hoe maak ik meer impact?
 • Betekenis- en zingeving – Wat is mijn purpose en hoe kan ik mijn talent inzetten om van betekenis te zijn aan de wereld om hen heen?
 • Zelfsturing – Hoe krijg ik meer regie over mijn eigen leven? En hoe maak ik true choises?
 • Samenwerking en communicatie – Hoe kan ik effectiever zijn in mijn communicatie zodat ik beter kan samenwerken?

Aanpak

Mijn klanten ervaren mij doorgaans als warm, betrokken en een scherp waarnemingsvermogen. Ik luister goed naar dat wat tussen de regels door gezegd wordt. Daarbij durf ik te confronteren, maar altijd zo dat ik ook in verbinding blijf met de ander. Ik zet mijn humor en creativiteit in om diepgang ook licht en luchtig te maken.

In een coachtraject word je ondersteund en uitgedaagd om:

 • Je bewust te worden van jouw projecties
 • Jouw schaduwdelen te leren kennen en integreren
 • Denken, voelen en intuïtie in te zetten en te gebruiken
 • Te onderzoeken hoe jouw totale potentieel eruitziet en dit te relateren aan je huidige werk- en levensinvulling.

Na een intakegesprek maken we een schets van de inhoud van het coachtraject en plannen we de vervolgsessies. Meestal zijn dit er 5 á 6 sessies. In life gesprekken duren 1,5 uur, online gesprekken zijn meestal 1 uur. Wandelcoaching is ook een mogelijkheid.

Coachingsvormen

 • Persoonlijke coaching: Waar sta je, waar wil je naartoe en welke uitdagingen zie je; ik help je erbij.
 • Teamcoaching: Waar staan jullie, waar willen jullie naartoe en welke uitdagingen zien jullie op je pad; gezamenlijk zetten we stappen vooruit.

De trainers van Harvest Academy

De aan Harvest Academy gelieerde coaches en trainers zijn uit bijzonder hout gesneden. Naast de juiste opleidingen en veel praktijkervaring, bevatten zij de technieken die jou in beweging zullen brengen. Zij zenden niet alleen, maar begeleiden jou gedurende jouw groeiproces.

Al onze programma’s en methodes bevatten een duidelijke leidraad, waarbinnen onze professionals de ruimte hebben om een individu of groep de aandacht of lesstof te geven die op dat moment voor het allerbeste groeiresultaat zorgt. Dat is de kracht en de kwaliteit waar Harvest Academy voor staat.

Neem contact met mij op!

Harvest Academy hanteert een unieke aanpak die jou mentaal sterker en bewust vaardiger maakt. Weten of deze aanpakt past bij jou, neem gerust contact met mij op.