MartineTrainer en coach

Ik werk al 10 jaar als (team)coach en trainer voor uiteenlopende bedrijven. In mijn coaching staat LEF, GROEI en IMPACT altijd centraal. Bij mij kan je terecht voor:

 • persoonlijke coaching.
 • team coaching.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag de kosteloze intake aan!

Liever telefonisch contact? Bel 085 – 13 01 672 >

Introductie

Mijn naam is Martine en ik werk al 10 jaar als (team)coach en trainer voor uiteenlopende bedrijven. In mijn coaching staan LEF, GROEI en IMPACT altijd centraal.

Na mijn opleiding communicatie heb ik in mijn loopbaan altijd als externe diverse bedrijven mogen begeleiden op het gebied van Change, Cultuur, HR en Communicatie. Ik heb vanuit diverse advies en interim rollen met ruim 50 bedrijven intensief mogen samenwerken. Door deze brede achtergrond ben ik in staat om snel te schakelen naar de situatie en omgeving van mijn coachee.

Specialisaties

 • Executive- / leiderschapscoaching
 • Persoonlijke effectiviteit
 • Loopbaancoaching
 • Personal Life coaching

Ervaringen

Naast de diverse coachingsopleidingen, heb ik ruime ervaring op het gebied van Change, Cultuur, HR en Communicatie.

 • 300+ persoonlijke coachingtrajecten begeleid
 • 50+ bedrijven begeleid in Change-, Cultuur-, HR- en communicatietrajecten.

Informatie

Thema’s die aan bod komen zijn:

 • Hoe maak ik als leider meer impact door mijn authentieke leiderschap te vergroten?
 • Hoe kom ik erachter wat er echt bij mij past?
 • Ik heb niet het gevoel dat ik in mijn huidige rol echt op mijn plek ben.
 • Er is veel onderling gedoe en miscommunicatie, hoe vergroten we het werkplezier in het team?
 • Er wordt teveel op eilandjes gewerkt, waardoor de resultaten onvoldoende zijn. Hoe lossen we dat op?

Na een verkennend strategiegesprek plannen we de vervolgsessies. Meestal zijn dit er 3 van elk 1,5 uur. In de huidige situatie gebruiken we daarvoor het Platform Zoom of de telefoon. In overleg -en als de maatschappelijke situatie het weer toelaat- ben ik beschikbaar voor het faciliteren van een of meerdere bijeenkomsten in de organisatie zelf.

Aanpak

GROEI is er altijd. Je kan niet-niet groeien. En groei gaat net als in de natuur heel geleidelijk. Het is een proces waar tijd overheen gaat. Je kan het proces niet zozeer versnellen, maar je kunt wel je aandacht vestigen op dat wat groei bevordert. En daarom werk ik vooral vanuit een  waarderende benadering. Waar zien we kleine vonkjes van dat wat je graag wilt en hoe kunnen we zorgen voor meer vonkjes. En hoe kun je leren van veel momenten waar je in je werk of leven tegenaan loopt. Dat bevordert jouw groei.

In mijn coaching support en challenge ik jou om spannende stappen te zetten, om buiten je comfort zone te gaan, om de weg van zelfinzicht aan te gaan en om je uit te spreken over dat wat je wilt of juist niet wilt. Het ECHT aangaan van een coachtraject en van groei vraagt LEF. En dat is het fijne als je met een coach samenwerkt, dan hoef je het niet alleen te doen.

In alles wat ik doe, streef ik naar maximale IMPACT. Als je maximaal van waarde bent, dan zet je jouw unieke talenten in. Dan is de REM-ERAF en kun je voluit gaan staan voor wat jij te bieden hebt. En tegelijkertijd hebben we allemaal ook een REM, overtuigingen of gedachten die ons afhouden om onze unieke potentie te leven. Dat spel van gas geven en kijken waar we de REM eraf kunnen halen, daar help ik je graag mee, zodat ook jij het maximale uit je werk en leven kunt halen.

Hoe ik dat doe? Ik ben nieuwsgierig om JOU echt te leren kennen. En daarom stel ik veel vragen en luister ik ook tussen de regels door. Ik hoor wat je zegt, maar ook wat je niet zegt. En dat blijkt vaak nog veel belangrijker. Ik ben liefdevol vasthoudend en kijk wat jij nodig hebt om de groei te maken die jij voor ogen hebt.

Lees meer

Kijk anders naar jezelf en naar je omgeving! Ga met mij het gesprek aan.

Coachingsvormen

Je kunt bij mij terecht voor:

1. Persoonlijke coaching

Ik ben nieuwsgierig om JOU echt te leren kennen. En daarom stel ik veel vragen en luister ik ook tussen de regels door. Ik hoor wat je zegt, maar ook wat je niet zegt. En dat blijkt vaak nog veel belangrijker. Ik ben liefdevol vasthoudend en kijk wat jij nodig hebt om de groei te maken die jij voor ogen hebt.

Vaak word ik benaderd met de volgende vragen:

 • Hoe maak ik als leider meer impact door mijn authentieke leiderschap te vergroten?
 • Er is wantrouwen in het team over mijn rol als leider, hoe ga ik daar goed mee om?
 • Het team wil niet mee in mijn plannen, hoe zorg ik dat het team wel in actie komt?
 • Hoe kom ik erachter wat er echt bij mij past?
 • Ik heb niet het gevoel dat ik in mijn huidige rol echt op mijn plek ben.

Lees meer

2. Team coaching

samen met je team gaan we aan de slag tot maximaal resultaat te komen. Wellicht dat je onderstaande vragen herkent?

 • Er wordt teveel op eilandjes gewerkt, waardoor de resultaten onvoldoende zijn. Hoe lossen we dat op?
 • Hoe kunnen we het eigenaarschap in het team vergroten?
 • Hoe zorgen we voor betere feedback of uitspreek cultuur?
 • Er is veel onderling gedoe en miscommunicatie, hoe vergroten we het werkplezier in het team?

De trainers van Harvest Academy

De aan Harvest Academy gelieerde coaches en trainers zijn uit bijzonder hout gesneden. Naast de juiste opleidingen en veel praktijkervaring, bevatten zij de technieken die jou in beweging zullen brengen. Zij zenden niet alleen, maar begeleiden jou gedurende jouw groeiproces.

Al onze programma’s en methodes bevatten een duidelijke leidraad, waarbinnen onze professionals de ruimte hebben om een individu of groep de aandacht of lesstof te geven die op dat moment voor het allerbeste groeiresultaat zorgt. Dat is de kracht en de kwaliteit waar Harvest Academy voor staat.

Neem contact met mij op!

Harvest Academy hanteert een unieke aanpak die jou mentaal sterker en bewust vaardiger maakt. Weten of deze aanpakt past bij jou, neem gerust contact met mij op.