ClaudiaTrainer en coach

Met elkaar onderzoeken we de basis, de huidige situatie, en de weg naar de meer gewenste toekomst. We gaan samen op pad. Bij mij kun je terecht voor:

  • Individuele coaching
  • Trainingen en teamcoaching

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag de kosteloze intake aan!

Liever telefonisch contact? Bel 085 – 13 01 672 >

Introductie

Ik ben Claudia, werk met mensen in organisaties en richt me op schuurpunten en ontwikkelwensen op diverse niveaus: van individueel-, tot team-, en organisatievraagstukken.

Mijn kracht zit in de combinatie van ervaring en kennis. Ik ben een ervaren en gedegen coach met een management- en advies achtergrond in diverse sectoren.

Informatie

Ik ben warm, empathisch, zakelijk en houd van humor daar waar het kan. Ik creëer een veilige basis van waaruit alles besproken kan worden. Werken aan ontwikkeling vind ik fantastisch!

Aanpak

In de basis altijd een combinatie van een Oplossingsgerichte aanpak en de methodiek Appreciative Inquiry: uitgaande van de huidige situatie toewerkend naar de (meer) gewenste situatie, concreet uitgewerkt. Daarnaast combineer ik deze basis aanpak met tal van andere methoden en technieken, afhankelijk van wat het beste aansluit op de vraag en de klant.

Kijk anders naar jezelf en naar je omgeving! Ga met mij het gesprek aan.

Coachingsvormen

Als coach krijg ik een diversiteit aan vragen: van loopbaan- en ontwikkelwensen tot sparringpartner van hoger kader.

1. Persoonlijke coaching

  • Loopbaanvragen
  • Competentie-ontwikkeling
  • Coaching in een nieuwe baan
  • Coaching en sparring partner voor executives

2. Trainingen en teamcoaching

  • Trainingen gericht op het verbeteren van de onderlinge communicatie en samenwerking
  • Intervisie en procesondersteuning bij veranderingen

De trainers van Harvest Academy

De aan Harvest Academy gelieerde coaches en trainers zijn uit bijzonder hout gesneden. Naast de juiste opleidingen en veel praktijkervaring, bevatten zij de technieken die jou in beweging zullen brengen. Zij zenden niet alleen, maar begeleiden jou gedurende jouw groeiproces.

Al onze programma’s en methodes bevatten een duidelijke leidraad, waarbinnen onze professionals de ruimte hebben om een individu of groep de aandacht of lesstof te geven die op dat moment voor het allerbeste groeiresultaat zorgt. Dat is de kracht en de kwaliteit waar Harvest Academy voor staat.

Neem contact met mij op!

Harvest Academy hanteert een unieke aanpak die jou mentaal sterker en bewust vaardiger maakt. Weten of deze aanpakt past bij jou, neem gerust contact met mij op.