Het team

De aan Harvest Academy gelieerde coaches en trainers zijn uit bijzonder hout gesneden. Naast de juiste opleidingen, certificeringen en veel praktijkervaring, bevatten zij de technieken die jou in beweging zullen brengen. Zij zenden niet alleen, maar begeleiden vooral jouw groeiproces.

Al onze programma’s en methodes bevatten een duidelijke leidraad, waarbinnen onze professionals de ruimte hebben om een individu of groep de aandacht of lesstof te geven die op dat moment voor het allerbeste groeiresultaat zorgt. Dat is de kracht en de kwaliteit waar Harvest Academy voor staat.

Direct contact?

Begeleiding op afstand is voor ons geen probleem. Wij helpen je graag verder.

Mariëlle
Trainer en coach

“Grenzen en uitdagingen zijn een uitnodiging om te groeien: in de moeilijkheid zit de mogelijkheid. Samen kijken we hoe je kunt blijven bewegen op weg naar meer mogelijkheden.”

Trudy
Coach

“Organisaties en haar mensen stimuleren tot het nemen van autonome verantwoordelijkheid en verschillen tussen mensen gebruiken om het geheel te versterken. Dat is mijn doel.”

Martine
Trainer en coach

“Het spel van gas geven en kijken waar we de REM eraf kunnen halen, daar help ik je graag mee, zodat ook jij het maximale uit je werk en leven kunt halen.”

Cyrille
Presentatie trainer

“Wordt een zelfverzekerde en authentieke spreker die in verbinding durft te staan met zijn publiek waardoor de boodschap ècht overkomt!”

Claudia
Trainer en coach

“Met elkaar onderzoeken wij de basis, bekijken de huidige situatie en de weg naar een meer gewenste toekomst. Samen gaan wij op pad. ”

Selen
Co-founder, trainer en coach

“Het is mijn missie om professionals de kennis en praktische tools aan te reiken om succesvol leiding te geven in organisatieontwikkeling. ”

Rebekka
Trainer en coach

“Ik begeleid professionals met het vergroten van zelfinzicht, autonomie en authenticiteit. Dat is wat mij betreft de basis voor stevig persoonlijk leiderschap.”

Stephan
Trainer en coach

“Mijn eigen ervaringen zijn gevormd door te sturen als directeur, te kijken als fotograaf, te denken als filosoof, te luisteren als mediator en te ondersteunen als coach.”

Groei is een keuze. Wij helpen jou bij je volgende stap.